Læserbrev:  Som JV skrev i går, så vil mange vælgere i Tønder Kommune være partiløse, når vi formodentlig snart skal til stemmeurnerne igen, fordi kommunens mange lokallister ikke er repræsenteret i Folketinget. Og det åbner for nye muligheder.

JV vælger en anbefaling, der hedder: ”Hvis du er i tvivl – så stem på Frandsen”.

I min optik er det en farlig anbefaling, hvis målet er indflydelse og en lokal stemme på Christiansborg. Kigger man på de seneste tre meningsmålinger, så er der stor usikkerhed om, hvorvidt at Frandsens nye parti i det hele taget opnår valg. Følger vælgerne avisens anbefaling, så risikere vælgerne i Tønder Kommune at ryge helt uden for indflydelse som konsekvens af et stort stemmespild. Det faktum bør læserne have med i deres overvejelser, inden de følger avisens anbefalinger.

I min optik er det en farlig anbefaling, hvis målet er indflydelse og en lokal stemme på Christiansborg. Kigger man på de seneste tre meningsmålinger, så er der stor usikkerhed om, hvorvidt at Frandsens nye parti i det hele taget opnår valg.

Et andet forhold, som er vigtig at tage med i overvejelserne, er, hvilken politik der ligger bag. I Tønder Kommune arbejder rigtig mange mennesker direkte eller indirekte med landbruget. Jeg har med interesse kigget på Frandsens nye partis politik. Jeg kom dog til at lede forgæves, da jeg søgte på deres landbrugspolitik, da det åbenbart ikke er noget, som partiet ud fra deres program har forholdt sig til.

Så hvis man er i tvivl, så vil jeg anbefale JV´s læsere at stemme på et parti, som også har landbruget i hjertet og som har stor fokus på udvikling i hele landet frem for et parti, som bruger mere plads i deres partiprogram på, hvad det Kongelige Teater skal vise af forestillinger, end på hvad der skal ske med bl.a. dansk landbrug i fremtiden. Her er Venstre et godt bud, hvis du vil være sikker på at være repræsenteret på Christiansborg efter næste valg.