Landdistrikter

Mere frihed og flere muligheder for landdistrikterne

Det er vigtigt for mig at pointere at ikke alle dele af Danmark er ens. Det bliver aldrig det samme at bo på en gård på landet, som at bo i en lejlighed i storbyen. 

Det er netop via deres forskellighed, at vores byer og landdistrikter kan skabe bedre rammer for den enkelte families liv. Det er nemlig med til at give danskerne frihed til og muligheder for at leve på den måde, de gerne vil.

De udfordringer vi har hér i Tønder Kommune og vores nærliggende landkommuner i form af at der er langt til de fleste ting for mange - jobs, indkøb og skoler gør, at det er vigtigt, at vi har muligheder.

Infrastruktur

Vi har behov for en god infrastruktur og en bred adgang til arbejdspladser, uddannelsessteder og øvrige institutioner. Valg af uddannelse skal heller ikke være indkomstbestemt og pålagt af regeringen, man skal kunne vælge det som passer til den enkelte. 

De fri skoler

De frie skoler skal ikke bekæmpes, som den den siddende regering er i gang med - de små landdistrikter ville ligge øde hen, hvis ikke der var frie skoler og daginstitutioner til at holde gang i disse små samfund. De små samfund som netop stråler af fællesskab og samskabelse.